plaatje AVATAR, lampje denkend als Rodin beeld uit Parijs

Beste bezoeker,

Welkom op mijn persoonlijke webpagina. Ik ben een technisch consultant en uitvinder met meer dan 20 jaar ervaring in technologie, automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen. Mijn expertisegebieden omvatten elektrotechniek, software, EMC, technische bedrijfskunde en meer.

Maar mijn doelen zijn niet alleen gericht op technologie. Mijn primaire doel is om gelukkig te zijn door nuttige dingen te doen voor anderen. Mijn gezin staat hierbij op nummer één, gevolgd door het werken met leergierige studenten. Ik ben trots om te werken met studenten aan Fontys University of Applied Sciences, waar ik ze enthousiast maak voor experimenteren, elektronica, robots en systeemdenken.

Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door eigenschappen als gezond verstand, extreme focus en no-nonsense. Ik houd van het simpel houden van zaken en het doorprikken van zwakke argumentatie. Ik ben optimistisch over de toekomst en geloof in de goede dingen die de mensheid kan bereiken. Ik zie overal kansen en werk aan diverse startups.

Mijn werkwijze is om eerst het doel vast te stellen en vervolgens een plan te maken met een tijdpad en een budget. Ik ben goed in het vinden van knelpunten en het oplossen van problemen om zo het doel te bereiken. Ik zoek goede adviseurs om me heen en weet wanneer ik taken moet delegeren. Ik leer iedere dag nieuwe zaken.

Ik werk voor mijn eigen holding BV en investeer mijn tijd en eigen geld. Ik ken zeer interessante en trouwe mensen die me helpen bij het bereiken van mijn doelen.

Ik geloof in het belang van persoonlijke verantwoordelijkheid en streven naar het bereiken van onze potentie. Als technisch consultant en uitvinder wil ik je graag helpen om je doelen te bereiken en je te begeleiden bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en automatisering. Neem gerust contact met me op om te zien wat ik voor jou kan doen.

Met vriendelijke groet,

Edwin van den Oetelaar

Contact : Edwin van den Oetelaar
Telefoon : +31 (0)6 53329077 (spreek bericht in)
Email : edwin@oetelaar.com

"learned to know Edwin in 2002 when I was leading an e-commerce
project within Philips PC Peripherals to create a new content management
based web portal for its business contacts.

Thanks to excellent collaboration, Dreamsolution
-the company Edwin worked for together with Ilja Maas-
delivered an excellent system.
Operational in only a few months -in time, and in budget.

This was the first big step for Philips in the Benelux in
"e-communication", introducing a combination of a CMS
platform, combined with other features like
automated 'customer channel tailored' e-newsletter and
customer data management." February 25, 2008


Erik Pieraert, Product Manager, Philips was a consultant or contractor to
Edwin at Van den Oetelaar Automatisering & Bedrijfsadviezen


Bedankt Erik voor je vriendelijke woorden
Externe sites
Bevriende sites
Humanitair
Legal disclaimer
Zover ik weet zitten in deze pagina geen fouten. Denkt u daar anders over, stuur me een mail met uw correctie. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend!